Bruce Sundermann

 Hovenier 

Over mij

Mijn naam is Bruce Sundermann en ik ben woonachtig in Spijkenisse. In mijn jeugd heb ik verschillende vaktechnische diploma’s weten te behalen. Zo begon ik toen ik 14 jaar was bij een lasbedrijf dat sierhekwerken maakt en automatische toegangspoorten plaatst. Daarnaast hield ik mij bij dit bedrijf ook bezig met stralen en poedercoaten. Vanaf dat moment heb ik kennis mogen maken met de verschillende oppervlaktebehandelingen. Het stukje buitenwerk dat hierbij kwam kijken, vond ik zo leuk dat ik heb besloten een carrièreswitch te maken naar hovenier.

Een aantal jaar heb ik mogen werken voor een groot hoveniersbedrijf waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen. Begin 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen.

Het vervullen van de wensen van de klant vind ik één mooiste kanten van mij werk. Daarnaast haal ik er veel plezier uit wanneer ik met een tevreden gevoel een mooie tuin kan leveren.

Ook geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? Stuur dan gerust een mailtje met uw gegevens of vul uw gegevens in onder het kopje ‘contact/offerte’.