Specialistische Diensten

Kruipruimte

Problemen in de kruipruimte zijn erg vervelend. Uit ervaring weten wij dat het soms best lastig is om zelf de oorzaak van een probleem in de kruipruimte vast te stellen. 

Bij Sundermann kunt u terecht voor het inspecteren, vullen of het isoleren van uw kruipruimte.

Grondwerk

Grondwerk vormt de basis van veel verschillende werkzaamheden tijdens het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin.

Naast veel ervaring met grondverzet beschikken we ook over het juiste materiaal om het grondwerk goed uit te kunnen voeren.

Geo Ceramiek

Een combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair. Genieten van stijlvol keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel met cementen voeg.

Bodemgesteldheid

De belangen van de klant bij het resultaat van een bodemonderzoek zijn altijd groot. Hoveniersbedrijf Sundermann is ingesteld op snelle en deskundige service.

Beschoeiing

Een beschoeiing is een constructie die een oever of waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen.

Schuttingbouw

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hout-beton schuttingen en poorten. We werken met kwaliteitsproducten zodat u zeker bent van een professionele afwerking.